Diumenge s'acaba el termini per presentar propostes artístiques pel Festival Jardins de Llum

Artistes individuals o organitzats en col·lectiu poden presentar fins diumenge 3 de setembre les seves propostes d’art efímer per formar part del recorregut del Festival Jardins de Llum 2024. Els projectes han d’estar relacionats amb la llum i l’aigua.

access_time
Dimarts, 29 d'Agost de 2023
Diumenge s'acaba el termini per presentar propostes artístiques pel Festival Jardins de Llum

Diumenge dia 3 de setembre és la data límit per poder presentar propostes artístiques per al Festival Jardins de Llum del 2024, una exposició temporal que s’organitza en el marc de la Festa de la Llum de Manresa. Les propostes han d’estar relacionades amb l’aigua i la llum i han de tenir un caràcter efímer. Les obres s’exposaran als carrers del Centre Històric de Manresa el 17 i 18 de febrer de l’any que ve. Un cop tancat el termini de presentació de propostes, membres de l’organització del festival, juntament amb experts en llum i art contemporani, escolliran les obres que finalment s’exposaran al carrer. Entre altres aspectes,el jurat valoraràelgrau d’innovació i estèticade la proposta, la capacitat de l’obra peradaptar-se a l’espai d’exposició, laresistènciadel projecte a lesinclemències meteorològiques, la utilització d’energies solarsi les propostes que es puguin tirar endavant ambpoca quantitat d’aigua.

Les obres seleccionades es donaran a conèixer la setmana del 2 d’octubre. Cada participant escollit rebrà1000 eurosen concepte d’honoraris, producció, muntatge i desmuntatge de l’obra i transports.

El Festival Jardins de llum és un itinerari d’art efímer proposat per l’Ajuntament de Manresa, conjuntament amb elCentre d’Art Contemporani i SostenibilitatEl Forn de la Calç i el suport de l’Associació Misteriosa Llum, que ja s’ha fet un lloc propi en el programa d’actes de la Festa de la Llum de Manresa. Sota la direcció artística de Roser Oduber i la producció del consistori manresà, l’esdeveniment està pensat perrelacionar activitats diferents, dequalitat, que transmetinemociói que, a més a més, siguinparticipativesen la seva realització.

Podeu consultar aquí lesbases de participaciói presentar les propostes artístiques de forma telemàtica en aquestenllaç.

(*) Peu de foto: obra artística exposada durant el Festival Jardins de Llum 2023.

Facebook Manresa Cultura Instagram Manresa Cultura Twitter Manresa Cultura Youtube Manresa Cultura