L'Ajuntament de Manresa convoca l'acte institucional de la Diada Nacional a la plaça Onze de Setembre

L’acte comptarà amb la glossa de la historiadora Rosa Serra Rotés i és obert a les entitats i associacions que vulguin participar en l’ofrena floral. Els col·lectius interessats caldrà que contactin amb l'Ajuntament abans del pròxim dijous 7 a través del telèfon 93 878 23 13 o escrivint a l'adreça de correu electrònic protocol@ajmanresa.cat

access_time
Divendres, 01 de Setembre de 2023
L'Ajuntament de Manresa convoca l'acte institucional de la Diada Nacional a la plaça Onze de Setembre

El proper dilluns 11 de setembre, a les 11 del matí, tindrà lloc l’acte institucional per commemorar la Diada Nacional de Catalunya, a la plaça Onze de Setembre de Manresa. Aquest any, el parlament anirà a càrrec de Rosa Serra Rotés, llicenciada en Geografia i Història.

L’acte s’iniciarà amb el Ball d’Homenatge a càrrec de la dansaire Clara Puig Mas, de l’Esbart Manresà de l’Agrupació Cultural del Bages. A continuació, hi haurà la intervenció de Rosa Serra Rotés i el parlament de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia. Seguidament, es farà l'ofrena floral de l’Ajuntament, institucions i de les entitats manresanes que s’hi adhereixin.

L’acte serà conduït per la periodista Montserrat Morera Pedreño i comptarà amb la presència de representants de la delegació del Govern de la Generalitat a la Catalunya central i del Consell Comarcal del Bages.

El Cant de l’Himne Nacional de Catalunya anirà a càrrec de les diferents corals de Manresa: Capella de Música de la Seu, Cor parroquial de Sant Josep del Poble Nou, Coral Eswèrtia, Coral Font del Fil i Orfeó Manresà amb tot el públic assistent. Finalment, totes les persones que ho vulguin podran ballar sardanes, amb la col·laboració de sardanistes del Grup Sardanista Dintre del Bosc, del Casal Cultural Dansaires Manresans i del Foment de la Sardana de l’Agrupació Cultural del Bages.

L’Ajuntament convida les entitats i associacions de la ciutat a participar en l’acte i adherir-se a l’ofrena floral. Per garantir una bona organització, es demana a totes les entitats que tinguin previst fer una ofrena floral,que ho comuniquin com a màxim el pròxim dijous, 7 de setembre, al telèfon 93 878 23 13 o a l’adreça protocol@ajmanresa.cat.

(*) Peu de foto: La Pubilla i l'Hereu de Manresa tanquen cada any l'ofrena floral a la plaça Onze de Setembre.

Facebook Manresa Cultura Instagram Manresa Cultura Twitter Manresa Cultura Youtube Manresa Cultura